Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Papp József: A magyar gazdasági csoda - Új paradigmák az adózásban és a vállalkozásfejlesztésben
Papp József: A magyar gazdasági csoda - Új paradigmák az adózásban és a vállalkozásfejlesztésben

"Magyar gazdasági csoda" alatt Papp József a csalás kényszere alól felszabadítani képes, a közteherviselést igazságosan szolgáló új adórendszer bevezetését érti, ami jelentősen megnövelné a gazdasági válságból való gyors kilábalás esélyeit.

A kötetből megismerhetjük az adók, a jövedelemelosztás, a jövedelem-újraelosztás gyakorlatát, ezek hatását a költségvetésre és a vállalkozásfejlesztésre. A szerző körvonalazza egy új országstratégia megvalósításához a lehetséges kitörési pontokat, melyek egy új társadalmi közmegegyezés mellett biztosítanák a fenntartható fejlődést. Papp József számadatokkal bizonyítja az alacsony adók, a munkavállalóknál nagyobb arányban hagyott jövedelmek és egy ésszerű vagyonadóztatás teljesítményre gyakorolt hatásait, egyúttal a csalás és korrupció visszaszorításának lehetőségeit.

A kötetet haszonnal forgathatják a gazdaság kérdései iránt érdeklődők éppúgy, mint a témában elmélyülni kívánó egyetemi hallgatók, ugyanakkor a szerző kimondott szándéka, hogy a leendő kormányzati munkába beépüljenek az általános adócsökkentésre és az adóztatási szerkezetre vonatkozó javaslatai.

2 699 Ft
Akció: 2 132 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés