Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mészáros Sándor - Bethlen Tamás: Száguldás és cirkusz 2014-2015
Mészáros Sándor - Bethlen Tamás: Száguldás és cirkusz 2014-2015

"Az új szabályok alaposan felforgatták az erőviszonyokat az élmezőnyben: a csapatok közül a Mercedes készült fel legjobban a megváltozott kihívásokra, és bár a szezon során az istálló végig domináns maradt, ez az év mégis jóval több fordulatot hozott, mint a trónról letaszított Sebastian Vettel és a Red Bull korábbi egyeduralma. Két pilótájuk, Lewis Hamilton és Nico Rosberg ugyanis az utolsó versenyig kiélezetett küzdelmet folytattak a világbajnoki címért.
A most megjelent könyv segítségével újraélhetjük a szezon minden rezzenését és a két gigász küzdelmét, amit végig szoros csaták, előzések és kiesések jellemeztek. A kiadvány emellett megemlékezik arról, hogyan jutott el a közös sikerig a szezon két bajnoka, Hamilton és a Mercedes - egyiküknek számos áldozat, a másiknak pedig 120 éves motorsport-történelem kellett, hogy felérjen a csúcsra.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a 2014-es Formula-1-es szezonnak a Magyar Nagydíj volt az egyik legemlékezetesebb versenye. Az időzítés aligha lehetett volna jobb, hiszen mindez remek felvezetése a jövő évi jubileumi 30. magyar futamnak. Az évforduló alkalmából a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója és alelnöke, Gyulay Zsolt és Gerstl Péter beszélnek a Magyar Nagydíjak múltjáról, jelenéről és jövőjéről.
A 2015-ös szezonra előretekintve az olvasó megismerkedhet a mezőnyhöz csatlakozó újoncokkal, és elolvashat tíz érvet amellett, hogy miért lehet a következő szezon még a 2014-esnél is fordulatosabb és izgalmasabb. Történnek ugyanis nagy átigazolások, visszatér egy régi pálya, egy korábbi gyártó és változik az autók kinézete is." (a Kiadó)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés