Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Lee Carroll: Kryon 12 - Az Emberi DNS Tizenkét Rétege
Lee Carroll: Kryon 12 - Az Emberi DNS Tizenkét Rétege

Utunk egy csodálatos fordulóponthoz érkezett 2012 esztendejében, és az evolúciónk teljesen meglepő módon változik tovább: az ember (újra) ráébred arra, hogy valójában egy multidimenzionális lény, aki csupán belefeledkezett a háromdimenziós valóságába.
Ennek a fejlődésnek egy elképesztő és elemtáris jelentőségű mérföldkönyve ez a könyv, amiben megismerhetjük létezésünk alapjait, az emberi 12 multidimenzionális DNS réteget. Kryon kézenfogva vezet bennünket önmagunk mélyére, mint egy segítő társ - vagy ahogyan Ő fogalmaz: családtag.
Az Olvasó előtt csodálatos lehetőségek és ismeretek nyílnak meg, s ahogyan haladunk lépésről lépésre, úgy sejlik fel előttünk egy teljesen más módon megközelített Élet. Kryon minden segítséget megad ahhoz, hogy kilépjünk lineáris és néha beszűkült nézőpontunkból, és ez a folyamat sokszor felkavaró, de mindig gazdagabbá tesz lélekben.
Ezt a könyvet -amely sorban a tizenkettedik- szívből ajánlhatjuk minden úton járó embernek, aki eldöntötte, hogy szeretné megismerni önmagát, egy olyan szinten, ahogyan talán még soha nem nézett magára.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés