Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Jhampa Shaneman - Jan V. Angel: Buddhizmus és asztrológia - Horoszkópelemzés buddhista megközelítésben
Jhampa Shaneman - Jan V. Angel: Buddhizmus és asztrológia - Horoszkópelemzés buddhista megközelítésben

Használjuk fel a buddhizmus bölcsességét, az általa hirdetett együttérzést és odaadást asztrológiai ismereteink kiteljesítésére! Jhampa Shaneman a tibeti buddhizmus, Jan V. Angel pedig a nyugati asztrológia szakértője - az ő ismereteik találkoznak ebben a könyvben: az első olyan műben, amely a buddhista gyakorlatot a nyugati asztrológián keresztül közelíti meg.
Bár a buddhizmus teológiai és metafizikai szempontból komoly kihívás, egyben roppant gyakorlatias is. A buddhista tanokban megtalálhatjuk a legkülönfélébb tudatállapotok leírását és integráns magyarázatát. A Buddhizmus és asztrológia a buddhista tanítások bölcsességét beépíti a hagyományos asztrológiai felfogásba.
A könyvből megtudhatjuk, miként mutatkozik meg a három - a buddhisták által bölcsességnek nevezett - tulajdonság dinamikus összjátéka Sziddhárta herceg horoszkópjában, s hogyan alkalmazható ez az új megközelítés más horoszkópok elemzésében. A buddhista meglátások új fénybe helyezik az asztrológia bolygókkal, házakkal és fényszögekkel kapcsolatos hagyományos tudását, így sokkal holisztikusabb összkép megalkotását téve lehetővé.

2 799 Ft
Akció: 2 211 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés