Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Demet Altinyeleklioglu: Hürrem, Szulejmán asszonya - Veszedelmes évek - Szulejmán sorozat II.
Demet Altinyeleklioglu: Hürrem, Szulejmán asszonya - Veszedelmes évek - Szulejmán sorozat II.

A lebilincselő első kötet, Hürrem, Szulejmán ágyasa után végre itt az izgalmas folytatás, melyben felgyorsulnak az események. A visszaemlékezések egyre feszültebb fordulatoknak adják át a helyüket, s valóban veszedelmes évek következnek.
Hiába csavarta el Hürrem Szulejmán fejét, továbbra sem nyugodhat meg, hiszen valaki mindig a saját vagy családja életére tör. Családja gyarapodásával egy időben Hürrem a befolyását is igyekszik megerősíteni a palotában, s egyre kevésbé válogat az eszközökben. Útját a hatalom felé gyilkosság, manipuláció és merész taktikázás szegélyezi.
A Hürremet kísérő ellenségek és barátok sorával is újra találkozhatunk. A ravasz Ibrahim, a szultán után a birodalom második leghatalmasabb embere, aki nem adja könnyen pozícióját. Hürrem eszén azonban még talán ő sem képes túljárni... Az asszony szövetségesre lel a kincstáros, Iszkender pasa személyében, s fondorlataikkal igyekeznek távolítani Ibrahimot a palotából.
Gülbahar, Hürrem riválisa szintén igyekszik fiát a trónra ültetni. Hogy szemmel tarthassa ellenfelét, Hürrem visszahívatja őt Isztambulba, ez azonban váratlan gondokat zúdíthat még a fejére...
Természetesen segítségből sincs hiány. Tacsam Nojan kémként tér vissza Hürrem oldalára. A hűséges Dzsáfer, akinek ereje a rejtélyes Tacsam erejével is vetekszik már, pedig akár életét is adná Hürremért.
A regény lapjain tanúi lehetünk a hercegek trónért vívott harcának, a nagy mohácsi győzelemnek és a magyarországi hadjárat következményeinek. A számtalan tragédia és örömteli esemény közt merre vezeti a Sorsa Hürremet? Eléri vajon célját? Ezekre választ kapva nem csupán a népszerű tévésorozat rajongóit, hanem minden olvasót biztosan elámít majd a történelem egyik legellentmondásosabb és leghatalmasabb asszonyának küzdelme a hatalomért és a családja túléléséért.

 


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés