Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


A Család Pápai Tanácsa: Családlexikon - A családdal és az élettel kapcsolatos vitatott fogalmakról és etikai kérdésekről
A Család Pápai Tanácsa: Családlexikon - A családdal és az élettel kapcsolatos vitatott fogalmakról és etikai kérdésekről

"Amikor a 2001 májusában tartott rendkívüli Konzisztóriumon módom volt arra, hogy a jelen lévő bíborosokat tájékoztassam e lexikon tervéről, a fogadtatás, mint később az újságírók részéről is, kifejezetten kedvező volt. Mivel különböző országok és nyelvterületek kiadói megkerestek minket, úgy terveztük, hogy a kötetet több nyelven adjuk ki.
Különös örömünkre szolgált a Hittani Kongregáció pozitív véleménye, mely tervünket fenntartások nélkül támogatta. A szöveget az illetékes szakértők dolgozták ki, s a cikkeket egy kötetben fogtuk össze.
Reméljük, hogy ez a lexikon a család és az emberi élet magasztos és veszélyeztetett ügyének hasznos segédeszköze lesz. Arra törekedvén, hogy a kétértelműséget az igazság mélyreható keresésével -az értelemtől vezetve és a hittől megvilágosítva, feltétlen engedelmességgel a Tanítóhivatal iránt- megszüntethetjük, reméljük az olvasó újra megtalálja az eredeti tartalmakat és célokat, melyek az evangélium „glosszák nélküli” hirdetéséhez tartoznak." (Alfonso López Trujillo bíboros)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés