Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Edwin C. Steinbrecher: Kapcsolatba lépés Belső Vezetőinkkel - A jelenkor spirituális beavatottjainak kézikönyve és a XXI. század szakrális technikái
Edwin C. Steinbrecher: Kapcsolatba lépés Belső Vezetőinkkel - A jelenkor spirituális beavatottjainak kézikönyve és a XXI. század szakrális technikái

Napjaink spirituális beavatottjának már nincs szüksége más korok és idők szigorú, merev dogmáira és elavult hagyományaira. Bárhol is tartózkodik - szabadon felfedezheti, kipróbálhatja és fejlesztheti saját egyedi lelki ösvényét, azáltal, hogy Belső Vezetőivel együttműködik és akár pappá vagy papnővé válhat, akire sürgősen szüksége van ennek a kereszténység utáni új korszaknak.
A meditáció a szakrális dolgokban jártas emberek spirituális technikája. E könyv elsőként ötvözi az ősi, okkultnak nevezett módszereket a jungi aktív imaginációval, az asztrológia és a tarot rendszerével. Steinbrecher szemmel láthatóan szakértője a témának, ennek köszönhetően kialakított egy használható én-feltáró rendszert, amit belső vezetéses meditációnak nevezett el. Stílusa szellemes és bárki számára érthető, akinek csak a legcsekélyebb képzelőereje vagy okkult tapasztalata van.
Ezt a könyvet a modern idők meditációjához való egyik legjelentősebb hozzájárulásként jegyzik majd az okkultizmus történelmében és jó úton halad afelé, hogy klasszikussá váljon!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés