Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Csavarga Rózsa: Belső színtérkép
Csavarga Rózsa: Belső színtérkép

"Hiánypótló alkotást tarthat kezében az olvasó. A belsőépítészet, mint az iparművészet csúcsa ismét felemeltetik arra a rangra, amelyen hosszú évtizedeken keresztül nemzetközi mércével mérve foglalta el helyét a művészetek között. Ez a könyv bevezet az alkotást megelőző álmok világába, értelmet ad a sokszor megfejthetetlen színek-anyagok belső tartalmába, jelentésébe. Attól válik egyedivé és szerethetővé, mert egyszerre ad esztétikai élményt tudat alatti érzékeinknek, és befogadható, érthető, megérthető magyarázatot kíváncsi értelmünknek!
Abban a világban született meg ez a mű, amikor gyakran kérdőjeleződik meg az esztétikai minőség igénye, amikor nincsen értéke az építészeti-belsőépítészeti alkotásoknak sem, amikor a pénztelenség kiváltja az igénytelenség látszólagos jogosságát, hamis indokát! Az elmúlt években néhányan megkérdőjelezték a belsőépítészet létjogosultságát, múltját, főleg jövőjét, amire csattanós választ ad ez a mű. Bizonyítja az építőművészet-belsőépítészet életminőséget javító erejét, kikerülhetetlen fontosságát." (Szenes István)
A kiváló belsőépítész könyve bevezet az alkotást megelőző álmok világába, rávilágít a sokszor megfejthetetlen színek-anyagok belső tartalmára, jelentésére. Egyszerre ad esztétikai élményt tudatalatti érzékeinknek, és magyarázatot kíváncsi értelmünknek.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés