Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Desmond Tutu - Mpho Tutu: A megbocsájtás könyve - Négyállomásos ösvény önmagunk és a világ meggyógyításához (P)
Desmond Tutu - Mpho Tutu: A megbocsájtás könyve - Négyállomásos ösvény önmagunk és a világ meggyógyításához (P)

Hogyan bocsájthat meg az ember?

A Nobel-díjas dél-afrikai érsek, Desmond Tutu, a legsúlyosabb bűnök szemtanúja volt, amit csak emberek elkövethetnek egymás ellen, ezért bárhová megy, óhatatlanul felteszik neki a fenti kérdést. Válaszát ebben a könyvben írta meg lányával, Mphóval közösen, aki maga is anglikán lelkész. Egyszerű, de mély igazságokat tárnak elénk arról, miért is olyan fontos a megbocsájtás: hogyan működik; miért muszáj mindenkinek tudnia, hogyan kínálja vagy fogadja el; és miért a megbocsájtás a legnagyobb ajándék, amit önmagunknak adhatunk, amikor valaki kárt vagy fájdalmat okoz nekünk.

Desmond és Mpho Tutu részletesen leírják a megbocsájtás négy lépését - Elmondani a történetet; Nevén nevezni a fájdalmat; Felajánlani a megbocsájtást; Megújítani vagy elengedni a kapcsolatot -, emellett pedig meditációs gyakorlatokkal és imákkal segítik az Olvasót a megbocsájtáshoz vezető úton.

"Minden alkalommal, amikor megbocsájtunk (legyen szó akár kicsi, akár nagy dologról), újabb lépést teszünk a teljesség felé" - írják. "A megbocsájtás nem kevesebb, mint önmagunk és a világ megbékélésnek kulcsa."


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés