Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Eleanor Brown: Nyakunkon a boldogság
Eleanor Brown: Nyakunkon a boldogság

Olyan probléma nincs, amit egy könyvtárjeggyel ne lehetne megoldani!

Az Andreas-lányok könyveken és történeteken nevelkedtek. Édesapjuk, a különc Shakespeare-kutató szinte mindent versben fogalmaz meg, három lányát pedig a nagy drámaíró műveinek szereplőiről nevezte el: Rose (Rosalinda - Ahogy tetszik), Babb (Bianca - A makrancos hölgy) és Cordy (Cordelia - Lear király).
Amikor kiderül, hogy édesanyjuk rákos, a lányok visszatérnek a csendes egyetemi városkába és a szülői házba, hogy segítsenek. Vagy inkább azért, hogy lelki sebeiket ápolják és felejtsenek?
Rose egyetemi tanár, a család támasza, élő lelkiismerete. Ha végre össze tudná szedni a bátorságát párjával együtt Angliában kezdhetne új életet. Babb fiatalon a csillogó New Yorkot választotta, ám most boldogtalan és kiégett. Vajon milyen szörnyű titkot rejteget? Cordy évek óta egyik városból és egyik kapcsolatból a másikba sodródott, végül a hirtelen rászakadó anyaszerep elől hazamenekül. Képes lesz-e gyermekéért felelősséget vállalni?
Rádöbbennek, hogy a szülővárosuk, ahonnan fiatalon pánikszerűen elmenekültek, többet jelent számukra, mint azt korábban gondolták. Szembesülnek azzal, hogy nélkülözhetetlenek egymás életében, s a jövőjüket meghatározó döntéseket együtt sokkal könnyebben hozhatják meg.

3 990 Ft
Akció: 1 995 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés