Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Dr. John F. Demartini: A benned élő gazdagság
Dr. John F. Demartini: A benned élő gazdagság

Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.
Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted. Feltárod a rejtett kincseket, továbbá:

-Megtanulod, hogyan teheted tökéletessé tested működését és az egészségedet.
-Felfedezed, hogyan teremthetsz harmonikusabb kapcsolatokat és több szeretetet az életedben.
-Erőfeszítés nélkül válsz vezéregyéniséggé.
-Megtudod, hogyan alapozhatod meg az anyagi jólétedet, és ráébredsz, hogy mindenkinek - téged is beleértve - joga van a gazdagsághoz.
-Felébreszted az ösztöneidet, és nem győzöl ámuldozni, mennyi csodálatos dolog vesz körül.
-A világ elé tárod szakmai képességeidet - azzal foglalkozol, amit szeretsz, és szereted azt, amivel foglalkozol.
-Ráébredsz saját halhatatlanságodra, és nagyszerű életet élsz.

Bármelyik kincskereső egyetértene velem abban, hogy az első számú szabály: ásni kell. Ha térképed is van, annál jobb. Ez a könyv épp ezt kínálja neked: szerszámokat ad az ásáshoz és térképet, hogy minél könnyebben fel tudd tárni a hét titkos kincset.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés