Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mészáros T. László: Szeretettel vár Csongrád megye
Mészáros T. László: Szeretettel vár Csongrád megye

"Tisztelettel ajánlom a figyelmébe a Szeretettel vár Csongrád megye című 'mini könyvet', amelyben büszkén mutatjuk be történelmi emlékeinket, páratlan építészeti és természeti értékeinket, változatos rendezvényeinket.
Nemzeti kincsünk Ópusztaszer - a honfoglalás után itt tartották az első országgyűlést Árpád és vezérei. Nehéz szavakkal kifejezni azt a békét, amit ma az emlékparkban sétálva érez az ember. Kiemelhetném azonban bármelyik múzeumot, tudományos központot, színházat, amelyek Csongrád megye szellemi életét élénkítik - hiszen mindegyik különleges valamiért.
Erdeink, pusztáink sok esetben élveznek védelmet, számos túraútvonal vár felfedezésre, de a vízparti üdülés, a horgászat, a vadászat kedvelői is megtalálják itt a számításukat. Gyógy- és termálvizeink, a marosi gyógyiszap sokak felépülését segítik évről-évre.
Ha még nem járt nálunk, remélem, e könyv forgatása közben kedvet kap hozzá, ha pedig már köszönthettük megyénkben, bízom abban, hogy ezek a gyönyörű képek szép emlékeket idéznek fel Önben és visszavágyik hozzánk!" (Magyar Anna)

2 200 Ft
Akció: 1 738 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés