Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


John Gray: Jéghideg Mars és tűzforró Vénusz
John Gray: Jéghideg Mars és tűzforró Vénusz

A világhírű Mars és Vénusz sorozat legújabb kötete a két nem hormonális különbségeiben keresi a magyarázatot az ellentétekre, aminek "szerencsére" - mondja a szerző - mostanában birtokában vagyunk.

-Miért terül el hazatérve a férj a tévé előtt, és bújik az újságjába?
-Miért nem figyel oda, amikor a felesége apró-cseprő napi bosszúságait meséli?
-Miért olyan hideg a férfi és miért olyan hisztis a nő?
-Miért hagy mindent az utolsó percre a férfi, és miért aggodalmaskodik folyton a nő?
-Miért imád vásárolni a nő, és miért olyan mindez a férjének, mint egy kivégzés?

Minderre a hormonok adják meg a magyarázatot: részben a stresszcsökkentők, férfiaknál a tesztoszteron, és nőknél az oxitocin, részben a boldogsághormonok, mint a dopamin és a szerotonin.
Gray közérthetően és szellemesen, nagy életismerettel és huszonöt év szakmai tapasztalattal a háta mögött ismerteti meg az olvasóval test és elme finom összjátékát, miközben gyakorlatias, jól bevált tanácsokat ad a mindennapi gondok kezelésére.
Választ kapunk többek között arra is, hogyan függ össze a vércukor- és a sterssz-szint, mitől alszunk jól vagy rosszul, hogyan tehetnénk izgalmasabbá, romantikusabbá a szexet, miként vészelheti át a változókort a két nem, és milyen étrenddel őrizhetjük meg testi-lelki egészségünket.
Ha már a társadalmon, és a biológián nem tudunk változtatni, próbáljuk legalább szeretettel megérteni párunkat e folyton változó, rohanó világban.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés