Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Georgette Heyer: Frederica
Georgette Heyer: Frederica

A "Frederica" telis-tele van meglepetésekkel!
Frederica azért viszi Londonba kisebb testvéreit, mert elhatározza, hogy igen előnyös házasságot szerez gyönyörű húgának. Fel is keresi ez ügyben távoli unokatestvérét, Alverstoke márkit. A bájos, talpraesett és üdítően egyenes Frederica nagy hatással van a márkira, aki maga is csodálkozik, hogy teljesíti a kisasszony kérését, és bevezeti őket a társaságba.
Alverstoke márki általában bizalmatlan a családjával, vagyis két arrogáns nővérével és a tágabb família számtalan, kegyeit kereső tagjával, ezért minden tőle telhetőt igyekszik megtenni, hogy távolságot tartson tőlük. De ez a merész, mindazonáltal felettébb érdekes egyéniségű vidéki unokahúg egyik bonyodalomból a másikba kerül, és mindig nála kötnek ki segítségért. A márki észre sem veszi, hogy veszélyesen gyengéd érzelmei támadnak a kisasszony iránt.

Georgette Heyer, több mint ötven könyv szerzője, a legismertebb és legkedveltebb történelmi regényírók egyike. Kedvenc kora a 19. század elejének Angliája. A történelmi regények királynőjének nevezték, legendás volt kutatásai történeti pontosságáról, műveinek rendkívüli fordulatosságától és eleven karaktereiről. Hetvenegy éves korában, 1974-ben hunyt el.

2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés