Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Szegvári Katalin: Nem celeb, csak híres - Beszélgetések
Szegvári Katalin: Nem celeb, csak híres - Beszélgetések

"Kedves Olvasó, természetesen pontosan tudom, mi a celeb kifejezés eredeti jelentése, ám ez manapság Magyarországon furcsa felhangot kapott. Nálunk az a celeb, aki a nyilvánosság előtt szerelmes, házasodik, szül, nyaral, telel, válik, plasztikáztat, csalódik, gyalázza a házastársát, rendezvényeken pózol éppen aktuális párjával. A hazai celebek külön kategóriája az olyanoké, akik teljesítmény nélkül, kizárólag állandó nyomulásukkal, jelenlétükkel, botrányaikkal, extrém szokásaikkal válnak ismertté.
Ez a könyv azért született, mert nem szeretem az általánosítást, a megbélyegzést. Kifejezetten felháborít, amikor azt hallom, olvasom, hogy a kereskedelmi tévék en bloc szóra sem érdemesek, a bennük szereplők pedig értéktelen celebek.
Úgy döntöttem, hogy az érdeklődőknek bemutatom azokat a kereskedelmi tévéseket, akik értéket hoztak, hoznak létre, annak ellenére is, hogy tudomásul veszik, csatornáik üzleti vállalkozások. Ahogy a sarki butikban sem verjük az asztalt, hogy ne csíkos ruhákat, hanem pöttyösöket áruljanak, úgy a kereskedelmi tévéken sem kell számon kérni azt, ami a közszolgálati tévének lenne kötelessége, hiszen az a mi, az adófizetők pénzéből működik.
A könyvemben szereplőkről sokat megtudhat az olvasó anélkül, hogy beleselkedne a hálószobájukba. Lesz majd nagy csodálkozás, hogy e nélkül is milyen értékes és érdekes az a 13 kolléga, akit bemutatok.
Nem tagadom, szeretem őket, de nem ezért szerepelnek ebben a könyvben, hanem azért szeretem őket mert... A többi kiderül az interjúkból." (a Szerző)
A 13 bemutatott szereplő:
- Azurák Csaba
- Erős Antónia
- Hadas Kriszta
- Hajós András
- Kolosi Péter
- Kotroczó Péter
- Máté Kriszta
- Rábai Balázs
- Sváby András
- Szellő István
- Till Attila
- Vágó István
- Vujity Tvrtko


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés