Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Láng Krisztián: Szívem regénye - 1. rész
Láng Krisztián: Szívem regénye - 1. rész

Ha az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, nem meglepő, ha első látásra valami cukros-romantikus történetre gondol, de csalódnia kell.
Először is: ez a könyv nem regény, hanem emlék -és élményfüzér. Ha nem regény, úgy a "szívem regénye" se lehet - vonhatjuk le a merésznek cseppet sem mondható következtetést.
Egyáltalán: miféle szívről van szó? Azt talán kizárhatjuk, hogy a kardiológiai szakirodalmat gazdagította volna a szerző. Akkor hát szívzűrök, szívügyek, szerelmi történetek töltik meg e kis kötet lapjait?
Ne titkolózzunk tovább! Az olvasó számára marad még elég megoldani való rejtély a műben.
A "Szívem regénye" cím személyes történetekre utal. A szerző szerteágazó és sokirányú tanulmányai, a több helyen folytatott kutatómunka, és a több mint két évtizedes diplomáciai gyakorlat során szerzett tapasztalatokra épít.
Vajon ki ő? Megtaláljuk-e lexikonok, Ki kicsoda - kötetek szócikkeiben vagy az interneten? Nos, azt javasoljuk a kedves Olvasónak, ilyesmivel ne töltse az idejét. Szerzőnk neve nem lelhető fel az említett fórumokon. Persze ettől ő még valóságos személy. Itt él velünk. Ismerjük őt piacokról, amikor sötétkék öltönyben lángost eszik, szépséges hölgyek mellett horkol a hangversenyeken és színházi premiereken.
A főhős, Lauró sorsa, életútja se tipikusnak, se unalmasnak nem mondható. Történeteit sokan magunkénak érezhetjük. Hogy vállalunk-e valamit belőlük, abban talán példát mutat a szerző.
Bíztatásként még annyi: Lauró sorsáról, életéről többet is megtudhatnak az érdeklődők. Hősünk - vagy csak a szelleme, esetleg néhány követője, tanítványa - még két kötetben velünk marad.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés