Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok - Szépségápolás természetesen
Gabriela Nedoma: Natúrkozmetikumok - Szépségápolás természetesen

Gabriela Nedoma gyógynövény pedagógus, kutatási területei a természetes szépségápolás, a vadon termő növények és a hagyományos természetgyógyászat. Természetismereti tanfolyamokat tart, az ökológiai életmód elkötelezettje. Gyógynövényismerő romániai családba született, így őseinek tudását is beleszövi munkájába. Natúrkozmetikumaihoz évek óta gyűjt hagyományos recepteket a világ minden tájáról, és maga is kidolgozott új, természetes receptúrákat.

Bőrbarát természetesség:
A natúrkozmetikumok az alumíniumtartalmú dezodorok, a kémiai adalékanyagokat és segédanyagokat tartalmazó bőrápoló krémek és az állatokon tesztelt szépségápolási kellékek természetes alternatívái. A hajmosó szerek hozzávalói a fán teremnek, a fogkrémeké a réten virítanak, a napolaj alapanyagai pedig a kertben sarjadnak. Mindegyik alapanyag teljes mértékig természetes, és olyan tiszta, hogy akár el is fogyaszthatnánk. Egészséges sejtfrissítő kúra a természetből - akár egy szem üdítően friss gyümölcs!

Természetüknél fogva hatékoyn kozmetikumok:
- 130 receptetőtől talpig
- krémek, kenőcsök, bőrfrissítő turmixok, dezodorok, samponok, szájápolók, szőrtelenítők, fényvédő készítmények, babaápoló szerek
- minden bőrtípusra, az egész családnak
- könnyen beszerezhető, élelmiszer minőségű alapanyagokból
- házilag gyorsan és egyszerűen elkészíthető kozmetikumok
- az elkészítés módját lépésről lépésre bemutató leírások

4 500 Ft
Akció: 3 555 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés