Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Geoff Johns: Zöld Lámpás: A kezdet titka - Képregény
Geoff Johns: Zöld Lámpás: A kezdet titka - Képregény

A Zöld Lámpás az egyik legnépszerűbb és legrégibb amerikai képregényhős Superman és Batman mellett.

Az univerzum rendjére már ősidők óta egy intergalaktikus szervezet, a Zöld Lámpás Alakulat messzi világokból származó tagjai vigyáznak, akik páratlan erejüket, szuperképességeiket smaragzöld színben pompázó mágikus gyűrűjüknek köszönhetik. Mióta sok-sok évvel ezelőtt megzabolázták a smaragdszínű akaratenergiát, egyesült erővel őrzik a világbékét, és igyekeznek megakadályozni, hogy a mindenütt jelen lévő gonosz erők zavargást szítsanak, vagy átvegyék a hatalmat.
Amikor Abin Sur, a 2814-es űrszektor Zöld Lámpása halálosan megsebesül, gyűrűje Hal Jordan földlakót, a félelmet nem ismerő vadászpilótát választja új gazdájának. A Zöld Lámpások történetében először egy emberi lény kapja tehát a gyűrűt és a vele járó erőt, felelősséget. Hal a gyűrű segítségével az Oa bolygóra kerül, a Zöld Lámpások kiképzőtáborába - és ezzel megkezdődik hősünk varázslatos átalakulása, valamint kalandjainak sorozata egy eddig ismeretlen természetfeletti világban.

A Zöld Lámpás kalandjait idén látványos filmváltozatban is élvezhetjük. A magyar mozikban 2011 augusztusában debütál a képregény alapján készült film, egy 3D-s technikát, látványos elemeket és neves sztárokat felvonultató szuperprodukció.

2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés