Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Bohus
Bohus

Bohus Zoltán azon kevés magyar művészek közé tartozik, akinek alkotásaival találkozhatunk mind a magyarországi, mind a nyugat-európai, s az amerikai múzeumokban, magángyűjteményekben.
Rendszeresen részt vesz különböző európai és amerikai szimpozionok munkájában, több mint négy évtizede az Iparművészeti Főiskola, új nevén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója, művészetét számos hazai és külföldi díjjal jutalmazták, 1997-ben a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze lett. Üvegszobrai megannyi asszociációt hívnak elő a nézőben, hol játékos makettek, hol a lehetetlennel parolázó fénycsapdák, máskor rafinált geometrikus alakzatok, vagy éppen jövőbelátó kristálygömbök.
Bohus Zoltán művészetének alapja a geometrikus-konstruktív formaképzés, de nála a matematika racionalitását mindig felülírja a fény poétikája, ahogy Nagy T. Katalin tanulmányában olvashatjuk; az illúzió és illumináció egyszerre van jelen az üvegszobraiban.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés