Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Simon Sarolta - Ternai András: Szép vagy, gyönyörű vagy... - 1918-1945
Simon Sarolta - Ternai András: Szép vagy, gyönyörű vagy... - 1918-1945

"Az elszakadás, az elválás mélyen megsebző fájdalmát életünk során szinte mindannyian átéltük és átéljük valamilyen formában. Nehezen feldolgozható élmény. Abban a korban azonban, amelyről ez a dokumentum-regény szól, nagyon sokak általános életérzése volt az elszakítottság, vagy az elszakítottságtól való állandó félelem.
Különös műfaj a dokumentum-regény műfaja. A dokumentum-jelleg biztosítja a történelmi hitelességet, a regény-forma pedig egészen közel hozza, életszerűvé teszi az olvasó számára a szereplők megpróbáltatásokkal teli történetét.
Magyarország Trianon utáni elesettségéről, a II. világháború idején s az azt követő években átélt kiszolgáltatottságról mindannyian hallottunk. A tényeket ismerjük. Ahhoz azonban, hogy ez az ismeret történelmi tanúsággá váljon a későbbi nemzedékek számára, meg kell állnunk gondolatban, és hagyni, hogy ismereteink egy-egy ember vagy család egyéni sorsát figyelemmel végigkísérve szinte „személyes” élménnyé váljon bennünk.
Ebben segít nekünk Simon Sarolta és Ternai András könyve, amely egyben példát is állít elénk: a kitartás, a hazaszeretet, a küzdeni akarás, és nem utolsó sorban az emberi kapcsolatok, az összetartozás hatalmas erejét." (dr. Bölcskei Gusztáv)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés