Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Salamon Konrád: A magyar ezredforduló krónikája (P)
Salamon Konrád: A magyar ezredforduló krónikája (P)

Ez a könyv az 1989 őszén befejeződött Nemzeti Kerekasztal-tárgyalásoktól a 2009 júniusában tartott európai parlamenti választásig terjedő 20 év krónikája, amelynek során a kommunista rendszer megbuktatásával kivívott szabadság - a baloldali kormányok idején - rendszerváltássá silányult. Hazánk pedig a térség éllovasából annak sereghajtója lett.
1990 óta a jobboldal két, a baloldal három választást nyert. Miért döntöttek így a magyar szavazók? Mert a baloldali értelmiség, valamint a túlsúlyban lévő nyomtatott és sugárzott sajtója olyan egyoldalú tájékoztatást adott, aminek következtében a nép nem tudott reálisan dönteni. Ennek következtében hazánk sorsa 2002 után egyre reménytelenebbé vált, mert a baloldal az ismételten megszerzett hatalmat elsősorban önigazoló restaurációra használta.
A könyvben egy gazdag melléklet is található, amely tartalmazza a legfontosabb időpontokat, statisztikai adatokat, az országgyűlések és kormányok összetételét, valamint a legmagasabb közjogi tisztségeket viselők hivatali idejét.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés