Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Philip Yancey: Az imádság - Változtat-e bármin is?
Philip Yancey: Az imádság - Változtat-e bármin is?

Rohanó világunkban nem könnyű cselekvés helyett pusztán létezni, vagy akár csak néhány percre elcsendesedni. Mégis hogyan állíthatnánk meg az időt? Miként tanulhatnánk meg figyelni? Hogyan adhatnánk keretet napjainknak? Hogyan hozhatnánk összhangba az életet a valósággal? Milyen jelzések figyelmeztetnek az igazságra, amely ellen túlzott aktivitásunkkal hadakozunk?
Philip Yancey ezúttal az imádság témakörét járja körül, s mint zarándok, számos oldalról megcsodálja. Ugyanazokat a kérdéseket tesz föl, amelyek előbb-utóbb mindnyájunkban megfogalmazódnak: Hallja-e Isten, amit mondok? Miért törődne épp velem? Ha úgyis tud mindent, mi értelme imádkozni? Miért tűnik olyan kiszámíthatatlannak, sőt rapszüdikusnak az imáimra kapott válasz? Miért érzem egyszer közelinek, máskor távolinak Istent? Ő vagy én változom, amikor imádkozom?
A szerző a legfontosabb fogalmak között teremt egyensúlyt: cselekvés és elmélkedés, kétség és bizonyosság, a változhatalan Isten és az, akit a Biblia tanúsága szerint annyira megindít az ember könyörgése, hogy kész meggondolni magát.
A világhírű szerző a nehéz kérdésekkel birkózva egészen új szemlélettel közelíti meg az imádság időtlen témakörét.

3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés