Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Richard Webster: ARCOLVASÁS mindenkinek
Richard Webster: ARCOLVASÁS mindenkinek

"Arcunk titkot rejt. Titkot, amely lelkünk mottóját viseli, és amelyből az is kiolvashatja természetünket, aki még az ábécét sem ismeri." (Sir Thomas Browne)

"Soha ne ítélj a külső alapján!" szól a közismert intelem. Ennek ellenére akarva-akaratlanul ezt tesszük. Elménk ezernyi megismert arcot tárol és társít a megfelelő jellemvonásokkal. Különféle arckarakterek alapján véleményt alkotunk embertársainkról. Vajon az ebből eredő következtetéseink minden esetben reálisak? Hogyan alakíthatjuk megérzéseinket biztos tudássá? A Magyarországon is jól ismert Richard Webster legújabb könyve épp ezt az ismeretanyagot nyújtja az olvasóknak.
A könyv első része a hagyományos arcolvasást, míg a második a jelek értelmezését, illetve az arckifejezések megfejtését írja le. Mindezt alkalmazva arcuk alapján felismerjük mások motivációit és szükségleteit. Nagyobb emberismeretre teszünk szert, toleránsabbá válunk, sikeresebben és könnyebben oldjuk meg konfliktusainkat. Az Arcolvasás mindenkinek elindít az önismeret felé vezető úton is, saját arcunk feltérképezésével fejleszthetjük személyiségünket.

Az arcolvasás képességének elsajátításával egy olyan tudást kapsz, amellyel toleránsabbá válsz, könnyebben oldod meg a konfliktusokat és jobban kiigazodsz a körülötted élőkön. A könyvben leírtak segítségével sikeresebbé és sokkal könnyebbé teheted saját magad számára az életet.

2 300 Ft
Akció: 1 725 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés