Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Kovács Éva: Az élet tükre - Játsszunk mesét!
Kovács Éva: Az élet tükre - Játsszunk mesét!

A könyvben szereplő tizenhat nagyszerű mese vezet minket vissza a gyermekkorba: Hallgatjuk, hallgatjuk, s közben megismerkedünk egy különös, néhol tündéri, gyermekkori világgal, melyben a falusi élet szinte változatlan – ahol a közösség tagjai a sors és a történelem viharaiban is kitartanak egymás mellett.

Kovács Éva gyermekszínjátszó rendező, drámatanár, pedagógus, tanítványaival évek óta az Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó sikeres résztvevője. Minden történetében van valami örök bölcsesség, egy csepp emberség. A mesék nyelvezete külön figyelmet érdemel, míves mondatok gondolkodtatják el a gyermekeket és az Olvasót.

A történet egyes részei között feladatok találhatóak, amelyek nem csak ötleteket adnak a saját szituációs játékhoz, hanem a segítségükkel Éva műhelyébe is bepillanthatunk, hogy meglássuk, miként dolgoz fel történeteket a tanítványaival. Ezek a játékok igen fontosak: elmélyítik az élményeket, segítenek jobban megérteni a szituációt, s közelebb visznek a történetben felvetetett problémához.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés