Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Susan Merrill: A szenvedélyes MAMI - Merj szülőként fellépni a mai világban!
Susan Merrill: A szenvedélyes MAMI - Merj szülőként fellépni a mai világban!

Gyermeket nevelni nem egyszerű dolog. Anyaként gyakran felmerül bennünk a kérdés: Mire van a gyermekeimnek igazán szüksége? Miért viselkednek így? Ez normális? Hogyan segíthetnék rajtuk? Túl szigorú lennék? Vajon jól csinálom? Bár csemetéink elkalauzolásához nem áll rendelkezésünkre sem Google térkép, sem okostelefon-alkalmazás, A szenvedélyes MAMI mégis iránytűként szolgál a gyereknevelés szövevényes útvesztőjében.
Susan Merrill öt, egymástól teljesen különböző korú, temperamentumú és érdeklődési körrel rendelkező gyerkőc édesanyjaként a fenti kérdések mindegyikét (és még rengeteg másikat) feltette már számtalanszor. S legalább ugyanennyi választ talált is rájuk. Ám ezek egyike sem ruházta fel azzal az átfogó gyakorlati tudással, amire minden anyának szüksége van. Azt azonban sosem gondolta volna, hogy a megoldás kulcsa a bibliai Nehémiás könyvében rejlik...
A szerző úgy vezeti keresztül olvasóit a történeten, hogy minden fejezet végén valamilyen tanulságot oszt meg velük. Személyes vallomásaival, tapasztalataival pedig igazán hitelessé teszi az "utazást". Egyértelműen rávilágít arra, hogy gyermekünk jövőjének kontrollálása lehetetlen küldetés. Ám nem is ez a feladatunk: mamiként arra kell törekednünk, hogy szenvedélyesen tanítsuk, óvjuk őket, és bibliai alapokon nyugvó értékrendet adjunk át nekik. Ne riadjunk vissza a modern korunk felgyorsult tempójából fakadó kihívásoktól - igenis merjünk szülőként fellépni a mai világban!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés