Áruházunk 2018-ban új rendelést már nem fogad.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 17-én hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.
A személyes átvétellel rendelt könyvek átvétele 2018. december 22-én szombaton 18 óráig lehetséges. Az át nem vett rendeléseket töröljük, kivéve azokat, melyeket a rendelés leadásakor bankkártyával kifizettek.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk.

Várjuk vissza 2019-ben ismét.

Ügyfélszolgálat: +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu

Expressone Futárszolgálat telefonszám: 36 1 8 777 400
Magyar Posta Logisztikai Szolgálat ügyfélszolgálati telefonszám: +36 1 333 7777
Ügyfélszolgálat: +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu

Expressone Futárszolgálat telefonszám: 36 1 8 777 400
Magyar Posta Logisztikai Szolgálat ügyfélszolgálati telefonszám: +36 1 333 7777
Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mingmei Yip: Szirmok az égből
Mingmei Yip: Szirmok az égből

A "Barackvirág Pavilon" szerzőjének újabb, érzéki és lírai regénye, mely napjainkban játszódik. Szól Keletről és Nyugatról, szól a valós életről és a szív dolgairól. Bepillantást enged az egzotikus kínai kultúrába, a buddhizmus világába.
Meng Ning élete tizenhárom évesen egy csapásra megváltozik, mert véletlenül beleesik egy kútba. Egy buddhista apáca segítségével szerencsésen megmenekül. Ennek az élménynek a hatására a buddhizmus bűvöletébe kerül - sok időt tölt az Aany Lótusz templomban, összebarátkozik az apácákkal, tanulmányozza a kultúrát, a művészeteket, a misztikus tanításokat.
Meng Ming elhatározza, hogy ő is apáca lesz. Úgy érzi, ez ad számára esélyt arra, hogy irányíthassa a sorsát, és a zene, a művészet, a költészet oázisában élhessen - távol szülei boldogtalan, civakodással teli házasságától.
A következő tíz évben a párizsi Sorbonne-on tanul a kínai művészetekről és irodalomról - ahol társa lesz egy titokzatos buddhista apáca. Ekkor elzárkózik a férfiaktól, és végleg úgy dönt, apáca lesz.
Visszatér Hong Kongba, de tűz üt ki a kolostorban. Egy fiatal, jóképű és a keleti kultúrához erősen vonzódó amerikai orvos menti ki a tűzből. A férfi sosem tapasztalt közelsége felkelti a fiatal nő érdeklődését. Ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé válik, Meng Ning rádöbben arra, hogy választania kell az érzéki és a spirituális világ, a lelki szerelem és a testiség között.
Vajon sikerül-e neki álmát megvalósítania, vagy az élet hozta kihívások letérítik az útjáról...


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés