Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mary Jo Putney: Egy igaz hölgy
Mary Jo Putney: Egy igaz hölgy

Az angliai grófság várományosa, a Daventry-ház egyetlen örököse. Alexandra Randall őrnagy egy véres csata közben levelet kap zsarnok nagybátyjától: le kell adnia tiszti rangját, vissza kell térnie leendő uradalmába egy olyan feleséggel, aki fiúgyermekkel ajándékozza meg. A férfi tudja, a legmegfelelőbb ara egy engedelmes, rangban hozzá illő, kitűnő neveltetéssel rendelkező fiatal lány lenne. Csakhogy az ő szívét egy reménytelen szerelem tartja fogságban, amely titokban Julia Bancrofthoz fűzi.
Julia Bancroft egy visszahúzódó, jellegtelen vidéki bábaasszony, akiről senki sem sejti, kicsoda is valójában. Évekkel ezelőtt sötét titkok hordozójaként, bűnös múltját hátrahagyva érkezett egy jelentéktelen kisvárosba, ahonnan azonban egy sorsfordító reggelen elrabolják. Az elkerülhetetlennek látszó végzet karmaiból Alexander Randall őrnagy menti meg, aki menekülésük első éjszakáján, váratlanul házassági ajánlatot tesz az asszonynak. Juliának döntenie kell az ijesztő, gyötrelmes emlékeket idéző kényszerházasságot nyújtó férfi vagy a halálát szomjazó, kegyetlen üldözői között...

Mary Jo Putney legújabb regényében az érzelmek teljes skáláját vonultatja fel, az ember legsötétebb, gyilkos ösztöneitől az önpusztító, bénító félelmeken át a szenvedély és a testi vágy viharos vonzásától az igaz szerelem tisztaságáig és megváltó erejéig.

2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés