Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Randi Andi: Ezért vagy még egyedül - Kézikönyv társkeresőknek
Randi Andi: Ezért vagy még egyedül - Kézikönyv társkeresőknek

Magyarországon minden harmadik háztartás egyszemélyes, tízből két magyar keresi a párját. Az egyedülállókat rengeteg szolgáltatás próbálja segíteni, mégis úgy tűnik, egyre nehezebb a helyzetük. Sokukban nap, mint nap felmerül a kérdés: "Miért vagyok még egyedül?"
A szerző, Randi Andi, aki szakmáját tekintve társkeresőkre specializálódott life coach és önismereti tréner könyvében az egyedülállóknak igyekszik segíteni a válasz megtalálásában. Könyve nem újabb "tuti" szabályok és jó tanácsok gyűjteménye, hanem elgondolkoztató, megdolgoztató gyakorlatok és feladatok illetve esettanulmányok tárháza, kézikönyv a Négy Akadály leküzdéséhez és az Igazi megtalálásához.

"A társtalálást megnehezítő akadályokról rengeteg helyen hallunk, a hozzám forduló több ezer társkereső tapasztalatai alapján én most jól kezelhető rendszerbe szedtem ezeket. A könyv elején található NÉGY AKADÁLY teszt segítségével az olvasó beazonosíthatja, hogy neki mely területen vannak elakadásai, az egyes fejezetekben pedig útmutatót kap ahhoz, hogyan győzze le ezeket." - mondja könyvéről a szerző, aki szerint a Négy Akadály a következő:

1. Poggyászok a múltból, tehát a feldolgozatlan múlt
2. Belső korlátok, úgymint a párkapcsolatról szóló hiedelmek, rossz önértékelés és önbizalomhiány
3. Az ellenkező nemmel kapcsolatos előítéletek, a "minden férfi ilyen, minden nő olyan" kezdetű sztereotípiák
4. Randi készségek hiánya, úgymint randik leszervezése, online társkeresési ismeretek, kommunikációs problémák

A könyv a fenti négy területen segít fejlődni a társkeresőknek, erősítve az önismeretet és a tudatosságot. Olyan tükör ez minden egyedülálló számára, amelyben jobban látszanak a gyenge pontok, melyeken javítva nagyobb esélyt kap mindenki az Igazi megtalálására.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés