Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Király Zoltán: Az idegenek köztünk vannak
Király Zoltán: Az idegenek köztünk vannak

Az emberi természetet a megismerés vágya jellemzi. Többek között kíváncsiak vagyunk a bennünket körülvevő világra, az egymás közötti kapcsolatokra, a körülöttünk vagy bennünk zajló folyamatokra. Ezért nem véletlen, hogy az ufók és más megmagyarázatlan jelenségek világa élénken foglalkoztatja a kutatókat és az általános érdeklődőket egyaránt.
A könyv szerzője nem hivatásos író vagy újságíró. Személyes tapasztalatai, "érintettsége" alapján arra vállalkozott, hogy több mint két évtizedes kutató, elemző, feltáró munka alapján összegyűjtse, és papírra vesse azokat az információkat, amelyek környezetében történtek, vagy tudomására jutottak.
A téma rendkívül izgalmas, amely megéri az aprólékos elemzést. A szinte naplószerűen feldolgozott adatok számtalan információval szolgálnak az idegenek földi tartózkodásáról, egy bizonyos Béta egység magyarországi működéséről. A személyes élményeket, vívódásokat, tudatos vagy véletlenszerű beszélgetéseket, feldolgozott adatsorokat tartalmazó könyv jól segítheti az ufók, intergalaktikus űrhajók és a kozmikus élet iránt érdeklődők körében az eligazodást.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés