Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Yotam Ottolengh: Vegetáriánus finomságok - Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől
Yotam Ottolengh: Vegetáriánus finomságok - Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző Yotam Ottolenghi a főzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyűjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült.
Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötődéséből és az alapanyagok iránti végtelen szeretetéből táplálkozik. Ő maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyűgöző, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposztaféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütőtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.

Jonathan Lovekin életteli, merész ételfotói és az inspiráló receptek húsevők és vegetáriánusok számára egyaránt nélkülözhetetlenné teszik a Vegetáriánus finomságokat.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés