Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Limpók Valéria: Adópolitikai útkeresés a 21. század elején - Működőtőke, versenyképesség, válságkezelés
Limpók Valéria: Adópolitikai útkeresés a 21. század elején - Működőtőke, versenyképesség, válságkezelés

"A maximális profitjuk elérése érdekében versenyző vállatokat egymással versengő nemzetállamok igyekeznek "kiszolgálni", küzdve a munkahelyteremtő működő tőkéért és az adóbevételekért. Ezzel párhuzamosan számos országban - köztük Magyarországon is - a fiskális konszolidáció és a kríziskezelés feladatai jelentenek kihívást a kormányok számára. Európában a növekvő munkanélküliség és az elöregedő társadalom veszélyeztetik a jóléti állam szolgáltatásainak fenntartható finanszírozását.
A 21. század elejei világméretű válság az adópolitika szerepét felerősítette, kezelésének egyik eszközévé vált. "Ha azt akarjuk, hogy minden úgy maradjon, ahogy van, mindennek meg kell változnia." - írta Giuseppe Tomasidi Lampedusa, 20. századi olasz író. A jelenlegi helyzetben ennél sokkal többre van szükség!
A gazdaságpolitikákban világszerte útkeresés figyelhető meg. A különféle útkeresések akár egy új, szociálisan érzékenyebb globális adópolitikai szemlélet kialakulását is eredményezhetik. E gondolatok jegyében ajánlom könyvemet minden kedves Olvasónak, akit érdekelnek az adópolitika és a gazdasági folyamatok közötti összefüggések." (a Szerző)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés