Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Barta Tibor: A motiváció - A számodra tökéletes test elérésének titka
Barta Tibor: A motiváció - A számodra tökéletes test elérésének titka

"Nincs tökéletes test, csak a számodra tökéletes létezik! Az, hogy mennyire kerülsz közel hozzá, csak tőled függ. Ha meg akarod változtatni a testedet, először neked kell megváltoznod! Ha még nem tudtad elérni álmaid testét, ha kudarcot vallottál a testedzésben az azt jelenti, hogy nem volt elég tudásod ahhoz, hogy a kitűzött célodat el tudd érni. Ha azt teszed amit eddig, azt kapod, amit eddig - ezért szükséged van olyan tudás megszerzésére, amellyel valódi erőteljes eredményeket tudsz elérni. "A motiváció" lényegre törő, mellébeszélésektől mentes forradalmian új könyv, melyből megtudhatod, az elméd erejével hogyan törd át a korlátaidat azért, hogy el tudd érni a fizikai adottságod maximumát.
Ha megszerzed ezt a tudást, az életed soha többé nem lesz már a régi! Az igazi nyereséged az egészség és a jobb minőségű élet mellet az lesz, hogy a lelki állóképességed is erősödök, a testeddel együtt. Minél messzebb mész, annál jobbá válsz. Minél jobbá válsz, annál sikeresebb leszel. Minél sikeresebb leszel, annál jobban fogod élvezni. Minél jobban élvezed, annál jobban az életed részévé válik az élethosszig tartó testedzés élménye.
Ebben a könyvben összefoglalom az életem elmúlt 25 évének több mint 4000 testedzésén megélt tapasztalatát, vezérelveit, motivációját. Megmutatom, hogyan kötelezd el magad egy jobb minőségű élet iránt, továbbá hogyan hasznosítsd a belső erőket, amelyek a sorsodat alakítják. Rávilágítok az élet és a sport párhuzamaira, vastörvényeire. Elárulom azt a szemléletmódot és döbbenetesen egyszerű stratégiát, amely segítségével a biológiai életkorodtól függetlenül folyamatosan fejlődni tudsz. Én 40 éves korom felett is évről-évre egyre jobbá tudom teremteni a fizikumomat, doppingszernek az elmém erejét használom. Ha nekem sikerül, neked is sikerülhet! A lehetőség számodra is minden pillanatban adott, hogy kirobbanóan egészséges legyél és jobbá tedd az életminőségedet! Nagyszerű érzés tudni, hogy Te is rendelkezel azokkal a képességekkel, amelyekkel elérheted a tested tökéletesre alakítását. Ha sikeres akarsz leni a testedzésben, olyan személyiséggé kell válnod, aki sikeres tud lenni!
Ez a könyv megvilágítja a lényeget. Csak a gondolkodásmódod segíthet neked abban, hogy áttörd a korlátaidat és olyan életet élj, amelyre igazán vágysz. "A motiváció" lesz a testedzési sikereid mesterkulcsa. A döntés rajtad áll: az önsajnálat porában fuldokolsz, vagy harcolsz az álmaidért! Benned is megvan az a képesség, hogy messze felülmúld azt, amit eddig elértél, az önmegvalósítás és a kiteljesedés magasabb szintjére lépj. Légy a legjobb önmagad! A könyv felvértez mindazzal az erőteljes tudással és bátorsággal, amelyre a saját világod megteremtéséhez szükséged van. Tartozol magadnak annyival, hogy elolvasod! Ne várj a tökéletes pillanatra, hiszen az most van, szerezd meg azt a tudást, amivel elérheted álmaid testét, ne várj, kezdd el a változást most! Sok sikert és jó edzést!" (a Szerző)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés