Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Anthony G. Morris - John Caldwell: Jégkorona - Vér és korona 1. (P)
Anthony G. Morris - John Caldwell: Jégkorona - Vér és korona 1. (P)

A száműzött de Vigorard fivérek - Zmed, Hmuda és Lenk - Drénia legrangosabb arkhon családjának sarjai hat éven át nincstelen zsoldosként tengődtek a kathír Khigraj kán seregében. Mindvégig arról ábrándoztak, hogy egyszer majd elégtételt vesznek alattomos féltestvérükön, Toharon, aki csalárdsággal semmizte ki őket az örökségükből. És most eljött az ő idejük, hogy valóra váltsák álmukat. A rég letűnt guarni faj egy nagyhatalmú entitásának támogatását élvezve hazatérnek otthonukba, hogy megküzdjenek igazukért - ha kell, akár egész Drénia és annak megcáfolhatatlan Törvénye ellenében is.
Sejtették, hogy nem lesz könnyű dolguk, ám azt nem, hogy ők is csak bábok egy a távoli jövőbe mutató hatalmi játszmában, s hogy olyasmibe keveredtek, amibe sosem szerettek volna. Semmi nem az, aminek látszik. Sőt, még a látszat is hamis. Éles pengék kellenek az egymásba fonódott szálak elvagdosásához.

A Vér és korona-sorozat első kötete két regényt és egy novellát tartalmaz, melyekből megismerhetjük a drén fivérek bosszújának történetét, a drén-zhíli háború kezdetét, és a de Vigorardok heroikus küzdelmét hatalmuk megszilárdításáért.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés