Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Lisa Pasold: Las Vegas patkányai - Amikor a szegénységből a póker jelenti az egyetlen kiutat (T)
Lisa Pasold: Las Vegas patkányai - Amikor a szegénységből a póker jelenti az egyetlen kiutat (T)

A múlt század harmincas éveiben Vancouver még jelentéktelen, isten háta mögötti város Kanada nyugati partján. Ott él a szegény sorban tengődő, apró termetű, jelentéktelen külsejű, egy szálloda mosodájában robotoló kamaszlány, Millard Lacouvy.
Élete szürke egyhangúságban telne, ha nem volna valami, ami kiemeli környezetéből, s különössé teszi. De van ilyen, éspedig a póker. Millard jól pókerezik, nagyon jó, úgy, ahogyan csak kevesen, s nem is akar mással foglalkozni.
Mindent egy célnak rendel alá, s egy olyan korban, amikor a nők élete nagyrészt az otthonteremtésre és gyereknevelésre korlátozódik, ő elszántan nekivág a férfiak világának. Céltudatosan halad előre, nem hagyja, hogy a kártyát és önállóságát bárki elvegye tőle.
Egy idő után otthagyja a mindig erős, nyirkos, szürke Vancouvert, s Las Vegasba megy, ahol a gengszterek építette, Bugsy Siegel vezette híres-hírhedt Flamingo kaszinó-szállodában vállal munkát. A II. világháború utáni években a nevadai sivatagból kinövő város csábító terep, számos lehetőséget kínál, de egyben veszélyes hely is. Csillogása megtévesztő, csak az erősek maradhatnak benne talpon, s Millardnak kemény próbákon keresztül kell megtanulnia, hogyan maradjon erős.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés