Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Luis Suárez: Minden határon túl - Az én sztorim
Luis Suárez: Minden határon túl - Az én sztorim

Luis Suárez már akkor is a foci szerelmese volt, amikor szülei hétéves korában Uruguay fővárosába, Montevideóba költöztek. A részben az utcán nevelkedett fiú kamaszként felkerült az ország legjelentősebb klubjának, a Nacionalnak az első csapatába, és ott is letette névjegyét, mielőtt holland játékosmegfigyelők Európába vitték volna.
Az Ajaxtól Kenny Dalglish, egy másik legendás 7-es csábította át a Liverpoolhoz. Attól fogva a Premier League védőit terrorizálta, és a poraikból feltámadó vörösöket 24 év után kis híján bajnoki címre vezette. Azonban Luis Suáreznek van egy másik oldala is: ez pedig a vele született heves vérmérséklete, amely állandó konfliktusforrás a pályán. Nagy port kavart incidense Patrice Evrával, valamint a Chelsea védőjének, Braniszlav Ivanovićnak a megharapása.
A 2014-es brazíliai világbajnokság sem múlt el botrány nélkül: az olaszok elleni csoportmérkőzésen vállon harapta Giorgio Chiellinit. Négy hónapra eltiltották minden futballal kapcsolatos tevékenységtől, a sajtó pellengérre állította, és el kellett hagynia Brazíliát.
A nyáron következett az újabb csavar. Suárez minden idők egyik legdrágább labdarúgójaként a Liverpooltól a Barcelonához szerződött.

Ebben a könyvben Suárez megkapó őszinteséggel beszél izgalmas pályafutásáról. Megtudhatjuk, hogyan lett csóró utcagyerekből a világ futballszínpadának egyik legismertebb előadója, és az is kiderül, hogy megalkuvást nem ismerő hozzáállása miért készteti néha arra, hogy átlépje azt a bizonyos határt.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés