Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Barbara Blitzer: Kisbabát szeretnénk -Testet-lelket gyógyító program meddőséggel küzdő pároknak
Barbara Blitzer: Kisbabát szeretnénk -Testet-lelket gyógyító program meddőséggel küzdő pároknak

Dr. Czeizel Endre írja a könyvről: "Nagyszerű könyv! Mi, orvosok a testet gyógyítjuk, ez a könyv pedig a pszichét."

Aki ezt a könyvet a kezébe veszi, valószínűleg pontosan tudja, mennyi stresszel jár, ha a baba érkezése várat magára. A meddőséggel küzdő pároknak a ketyegő biológiai óra az egyik legnagyobb ellensége. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy tűnik, mindenki másnak simán megy a családalapítás. Babát vár a kolléganő, az osztálytárs a Facebookon ultrahangos felvételt posztol, a szomszéd unokája pedig nem tervezte, de teherbe esett. Csalódottság, frusztráció, reménytelenség és bűntudat - csupa negatív érzelem kezd el kialakulni bennünk, amely jelentősen gátolja, hogy megfoganjon a kisbabánk.

Manapság már köztudott, a meddőségi kezelések sikerének egyik titka a párok megfelelő lelkiállapota. Ebben a praktikus és közérthető könyvben a pszichológusszerző a test-lélek technikákra épülő, hatásos módszert tanít meg. Legyen szó akupunktúráról, alternatív terápiákról, inszeminációról vagy a sokadik IVF kezelésről, minden élethelyzetben segíti az olvasót. A gyakorlatokkal a meddőségi kezelések könnyebbek, az ilyenkor átélt érzelmi hullámvasút érthetőbb, elfogadhatóbb lesz. Így nagyobb eséllyel válik az álomból valóság, hogy várva várt kisbabánk végre megfoganjon.

Barbara Blitzer klinikai pszichológus, akinek szakterülete a test-lélek technikák alkalmazása. Több amerikai meddőségi intézetnek dolgozik, és saját praxisa van Washingtonban, ahol házaspárok százait segítette már kisbabához. Módszerének eredményességét számos tanulmány igazolta.

A könyvnek nem melléklete a borítón látható toll!

3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés