Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Hans Küng: Minden dolgok kezdete - Természettudomány és vallás
Hans Küng: Minden dolgok kezdete - Természettudomány és vallás

"Legyen világosság! - Ez a könyv is szeretne némi fényt közvetíteni: továbbadni azt a fényt, amelyet mindenekelőtt a fizika és a biológia grandiózus eredményei a világ, az élet és az ember eredetére vetítenek; fényt, ahogyan egészen más módon a Biblia korszerűen felfogott tanúsága most is sugározza.
Mindazonáltal nehéz vállalkozásról van szó. Hiszen az utóbbi évtizedekben a természettudományos kozmológia, biológia és antropológia terén a kutatás olyan fergeteges haladáson ment keresztül és olyan átfogóvá vált, hogy egy "kívülálló" aligha képes már áttekinteni. Sokszorosan igaz ez még a természettudósra is. Mindenesetre a fizika nagyjai közül már korán megfogalmazta valaki az univerzális szemléletmód dilemmáját, és csak "egyetlen kiutat" látott: "hogy közülünk néhányan megkockáztassák a tények és az elméletek egybelátását, akkor is, ha tudásuk részben másodkézből származik és részleges - és kiteszik magukat a veszélynek, hogy nevetségessé válnak." Így ír "Mi az Élet?" című könyvében az a férfiú, aki a fizikus szemével kezdte vizsgálni az élő sejtet, a hullámmechanika megalapítója, az 1933-as év Nobel-díjasa, Erwin Schrödinger. Az ő mentegetőzését a jóindulatú olvasó az enyém gyanánt is elfogadhatja." (A szerző)


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés