Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


José Van Mil: Kemoterápia alatt - Étrendi tanácsok, jótékony hatású ételek
José Van Mil: Kemoterápia alatt - Étrendi tanácsok, jótékony hatású ételek

E nem mindennapi szakácskönyv célja, hogy betegeknek és hozzátartozóknak egyaránt támasza legyen a betegség ellen folytatott küzdelemben, mindenekelőtt azzal, hogy összefoglalja a táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, az étkezés megkönnyítse, és ezzel a fizikai erőnlét fenntartását segítse a kemoterápia és a sugárkezelés során. Ez pedig a felépülés egy alapvető feltétele.
A betegek számára élvezhető és elfogyasztható, ízletes, kívánatos ételeket kínálunk, amelyek összeállításánál figyelembe vételre kerültek a kezelések gyakori mellékhatásai, az étvágytalanság, a hányinger, a száj- és torokszárazság, az íz- és szagérzékelés megváltozása, a nyelési nehézségek. A receptek az ételek állaga, hőmérséklete és fűszerezettsége szerinti csoportosításban kerültek a kiadványba, amelyek segítségével könnyű igazodni ahhoz, mit is kíván éppen a beteg a leginkább.
E könyv abban is segít, hogy kedvet csináljon az étkezéshez olyan, jótékony hatású összetevőkből álló ételekkel, amiket akár a legsúlyosabb étkezési nehézségekkel küzdő betegek is el tudnak fogyasztani - örömmel és szívesen.

3 390 Ft
Akció: 2 678 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés