Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Michael Robotham: Igazi fájdalom
Michael Robotham: Igazi fájdalom

A nyugalmazott rendőrt, Ray Hegartyt holtan találják tinédzser lánya, Sienna szobájában. A lányra, aki véresen, sokkos állapotban bújt el a közeli folyó partján, legjobb barátnőjének édesapja, Joe O'Loughlin pszichológus professzor bukkan rá. Bár a rendőrség fő gyanúsítottja Sienna, O'Loughlin figyelme a lányok iskolájának drámapedagógusa Gordon Ellis felé fordul. A köztiszteletben álló tanárért rajonganak diákjai, de Joe lassacskán rájön, hogy a férfi álarc mögött éli mindennapjait, becsapja a gyerekeket, és a szülőket egyaránt.
Ugyanezekben a napokban a Bristoli Királyi Bíróságon egy neonáci indulatokkal terhelt bűncselekmény tárgyalása zajlik. A három férfit, két piti bűnözőt és a Brit Nemzeti Párt képviselőjelöltjét azzal vádolják, hogy megölték egy Ukrajnából bevándorolt család öt tagját.
Miután a két ügy szálai összefonódnak, nemcsak a saját szakállára nyomozó professzor, de a családja élete is veszélybe kerül.
Michael Robotham főhőse ismét O'Loughlin professzor, akinek Ruiz, az "Éjjeli kompjárat"-ban már megismert, és immár nyugalomba vonult felügyelője siet a segítségére. Ketten olyan feszes iramot diktálnak, hogy az üldözött és az őt üldöző rendőrség alig tudnak lépést tartani velük, nem különben az izgalmakra és a humoros cselekményvezetésre váró olvasó, aki ezúttal sem fog csalódni.

2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés