Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Mirko Curic: Pazovka - Mese a legkisebb királyfiról, aki békát vett feleségül / Bajka o najmladem kraljevom sinu koji je ozenio zabu
Mirko Curic: Pazovka - Mese a legkisebb királyfiról, aki békát vett feleségül / Bajka o najmladem kraljevom sinu koji je ozenio zabu

Volt egyszer egy ember és annak a felesége, akiknek egyetlen fiuk volt a szemük fénye. A fiú szép volt, és a tetejében még okos is. Szülei arról álmodoztak, hogy milyen szép jövő áll a fiuk előtt. Titokban az is megfordult a fejükben, hogy egyszer majd tán még a királylány kezét is elnyerheti.
Ahogy nőtt-növögetett a fiú, egyre szebbé, okosabbá és daliásabbá vált, és amikor elérkezett a nősülés ideje, arra kérte a szüleit, hogy kérjék ki annak a lánynak a kezét, akit Pazovkának hívnak.

Volt egyszer egy király, akinek három fia volt. Amikor a fiúk felnőttek, és elérkezett a nősülés ideje, az apjuk azt tanácsolta nekik, hogy menjenek föl a palota tetejére, és onnan, becsukott szemmel, minél messzebbre dobjanak le egy kockát.
A legidősebb fiú úgy eldobta a kockát, hogy az a szomszédos királylány elé esett. A második királyfi kockája a császár leánya elé hullt a földre, míg a harmadik fiúé egy kút mellett landolt, egy béka közelében.

1 000 Ft
Akció: 750 Ft
Kezdete: 2017.02.12
Visszavonásig érvényes!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés