Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Az utolsó világ - Science fiction antológia
Az utolsó világ - Science fiction antológia

A Régi Birodalom vezetői évezredeken át uralták az emberi világokat. Ám a Krisztus utáni hétezres években a Földdel és a földközeli gyarmatokkal vívott kétszáz éves háború meg­ren­dítette a birodalmi gazdaságot, s elerőtlenítette a növekedés és fejlődés tendenciáit.
Alig pár évvel a végső konkordátum aláírása után elmé­lyültek az utánpótlási gondok, elmaradtak az élelmiszer-szállítmányok, csökkent a kereskedelem, és erőre kaptak az űrbéli kalandorok, banditák. Már nem lehetett elkerülni az összeomlást. A csillagközi kereskedelem megszűnése után a gyarmatbolygókon erősödni kezdtek a szociális problémák, megindult a harc a túlélésért, nehezebbé vált a megélhetés. Az embereket egyszerre tizedelték az idegen bolygók hibrid fajai és a belháborúk, az egyre durvább kábítószerek, járványok. Így történt, hogy a Krisztus utáni tízezres évekre lassan eltűntek az emberi települések az Univerzum csillagrend­sze­rei­ből, kivéve egyetlen planétát... amelynek még neve sem volt. Kegyetlen világ volt ez, zsúfolt a furcsa vadállatoktól, a za­var­ba ejtően értelmes robotoktól, s a megmaradtak a túlélésért harcolva már nem is tudták, hogy voltaképp ők az utolsó emberek...

Peter Sanawad izgalmas és fordulatos regénye mellett több mint fél tucat kalandos science fiction történet várja az olvasót ebben a kötetben.

2 998 Ft
Akció: 2 368 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés