Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Szalay Kriszta: Lélekre vetkőzve
Szalay Kriszta: Lélekre vetkőzve

Szalay Kriszta színművésznő már több, mint huszonhat éve élt együtt férjével, a szintén színpadra és filmvászonra szegődött Cserna Antallal, amikor könyvet kezdett írni közös életükről, arról, hogy mi mindent oldottak meg együtt.
Az első betű papírra vetése után egy héttel, egy fiatal lány szerelmet vallott Tóninak.
Így Kriszta könyve ettől a pillanattól kezdve naplóformát öltött, szinte kapaszkodott a leírt betűkbe. Az írás pedig tisztulás volt számára, hiszen akkoriban senkivel sem osztotta meg az érzéseit, maximum pár mondatban vázolta a történteket. Gyötrelmes időszakot élt meg, s még meg sem oldotta, már azon gondolkodott, hogy az abból született tapasztalataival hogyan tud majd másokon segíteni. Így született meg "Lélekre vetkőzve" című könyv, amelyben Szalay Kriszta kíméletlen őszinteséggel beszél érzéseiről, arról, hogy mit jelentett kapcsolatukban a "harmadik szereplő", hogyan élték meg és dolgozták fel párkapcsolatukban ezt a krízist.

Műfajilag akár párkapcsolati kézikönyvként is jellemezhetnénk a "Lélekre vetkőzve" című könyvet, hiszen nemcsak arról ír benne a szerző, hogy hogyan lábaltak ki a válságból, hanem a közel három évtizede tartó házasságának felemelő és kevésbé szívderítő történeteibe is betekintést enged.
Egy keserédes, igazi "barátnős" könyvet vehet a kezébe az olvasó, spirituális gondolatokkal fűszerezve, amely az olvasásélményen túl is hasznos mindenkinek, aki szeretné még boldogabbá tenni házasságát.

A szerző pároknak és párra vágyóknak ajánlja könyvét.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés