Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Jerry Lee Hutchens: Teljes megtisztulás - A hatásos méregtelenítés titkai
Jerry Lee Hutchens: Teljes megtisztulás - A hatásos méregtelenítés titkai

"Teljes megtisztulás c. könyvünk átfogó segítséget nyújt ahhoz, hogy a mindennapok során a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagokat minél hatékonyabban eltávolíthassuk. A könyvben bemutatott hétvégi megtisztulási programot, amelyhez frissítő recepteket is kínálunk, még a legelfoglaltabbak is beilleszthetik mindennapjaikba." (a Kiadó)
Mindennapjaink során folyamatosan ki vagyunk téve a káros anyagok negatív hatásainak, amelyek bizonyos élelmiszerek fogyasztásával, különböző kozmetikumok használatával jutnak be a testünkbe, vagy egyszerűen belélegezzük őket. Mindez óriási megterhelést jelent szervezetünk számára, ami többek között általános levertséget, emésztési panaszokat okozhat. A helytelen táplálkozási szokások és a testedzés hiánya miatt kevésbé érvényesülnek szervezetünk öntisztulási folyamatai, ezért igen fontos a rendszeres böjt, melynek során megszabadulhatunk a felhalmozódott salakanyagoktól.
Könyvünk ehhez nyújt átfogó segítséget: megismerhetjük az egészséges bélműködés jellemzőit, az egyes bélbetegségek kialakulása mögött álló kiváltó okokat, a méregtelenítés betegségmegelőzésben betöltött szerepét, és arra is választ kapunk, hogy miért lehet ártalmas a hashajtók és a beöntés rendszeres alkalmazása. A könyvben bemutatott hétvégi megtisztulási programot még a legelfoglaltabbak is beilleszthetik mindennapjaikba. A program gyakorlati megvalósításához a táplálkozási és életviteli tanácsok mellett a könyv második részében frissítő recepteket is találunk.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés