Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Suzy Greaves: A Nagy Ugrás - Formálja olyanná az életét, amilyennek igazán szeretné
Suzy Greaves: A Nagy Ugrás - Formálja olyanná az életét, amilyennek igazán szeretné

Legyen ön jól fizetett tisztviselő, aki csak a munkájának él, vagy látszólag sikeres üzletember, aki az evésben találja meg az örömét, ez a könyv gyökeresen megváltoztathatja az életét. A hangsúly a belső változáson van; a mosolygós ébredés titka ott kezdődik, hogy tudjuk, hogyan irányítsuk a gondolatainkat, és ott ér véget, hogy elhisszük, mindent elérhetünk, amit csak akarunk.
A Nagy Ugrás öt nagy lépésből és több kis apró lépésből épül fel. Megvizsgáljuk, mit akarunk és mit nem akarunk az életben; értékeljük a meggyőződéseinket; megtanuljuk, hogyan ismerjük fel és hesegessük el a kifogásokat; gyakorlati tanácsok segítenek az álmaink megvalósításában. A feladatok nem mindig nyújtanak kellemes olvasmányt - a zárkózottabbak talán nehezebben barátkoznak meg a gondolattal, hogy arra kérjék barátaikat, támogató üzenetekkel segítsenek - de az omletthez fel kell törni a tojásokat.
A Nagy Ugrás könnyen olvasható és nem körülményeskedik. A cinikus gondolatokat Suzy okos érveléssel hárítja, ezért még a szkeptikus olvasókat is meggyőzi arról, hogy jobbá tehetik az életüket. Nincsenek kifogások - gyerünk, csatlakozzon a Nagy Ugrókhoz!

2 499 Ft
Akció: 1 974 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés