Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Tóth Marianna: Van egy cicám: Tejfel
Tóth Marianna: Van egy cicám: Tejfel

Mi a sorsa egy lázadó pulykakakasnak? Mi jár annak a mackónak, aki elcseni a télire eltett lekvárt? Milyen veszélyes kalandokba keveredik három unatkozó hangyagyerkőc? Hogyan köt egy polip a csipeszhallal barátságot? Miként szerzett magának a sarki róka piros csizmákat? Hogyan reguláz meg egy kisegér két rakoncátlan elefántot?
Ez a mesekönyv ilyen történeteken keresztül kalauzol el bennünket az állatok birodalmába. Kalandozásaink során - a meghatározott szempontok szerint csoportosított állatvilágban - a mesék, a humorral átszőtt versek, játékos nyelv- és fejtörők segítenek bennünket eligazodni.

Aki ezt a könyvet kezébe veszi, hamar rádöbben majd arra, hogy a benne lévő mesék, versek kis hősei, szereplői nem csak állatok. Barátság, testvérféltékenység, hiúság, irigység, szeretet, kalandvágy - mind-mind olyan emberi tulajdonságok, amelyekkel már gyermekkorunkban is elég korán találkozunk. Talán éppen ez teszi a történeteket őszintévé, izgalmassá, tanulságossá; s mivel gyermekeknek íródott, humorossá is.
Persze az anyukák, apukák se csodálkozzanak, ha egy-egy kis figurában saját éppen romboló-tomboló korszakát élő csemetéjükre ismernek.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés