Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


J.W. Cassandra: A Delfinek bolygója
J.W. Cassandra: A Delfinek bolygója

A kötet főszereplője, Peter híres kollégái és tudóstársai körében a kardszárnyú delfinek iránt érzett rajongásáról, no meg szórakozottságáról. A tengeri emlősök eme fajtáját nála jobban senki nem ismeri: világszerte elismert szaktekintély lett már egészen fiatalon.
Egy szép napon azonban nyoma vész: 8415. június 16-án helyi idő szerint este nyolckor kaptak utoljára hírt a dán tengerjáró tudóstól, prof. Peter Danielssontól. Helikopterek, mentőhajók indultak még hajnalban is keresésére, de mint azt a 4/CDX jelű műhold földerítette, a tudós eltűnt. Hajójának sincs nyoma sehol. Értesülésünk szerint a professzor a kardszárnyú delfineket tanulmányozta, és valószínűleg maga után csalta egy csapat kardszárnyú, hiszen a Csendes- és az Atlanti-óceánban is élnek példányaik. Így a Bermuda-háromszög felé is könnyűszerrel elkalandozhattak, a tudós pedig valószínűleg nem vette észre.
A tudóst delfinek ragadják magukkal bolygójukra, ahol különleges élményekben lesz része, és a rendkívül intelligens élőlények tanításai eredményeként egy új világ tárul fel előtte.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről