Áruházunk december 15-én 0 órától december 24-n 12 óráig zárva tart, rendeléseket nem fogadunk.
A már leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük.
Legkésőbb december 18-án hétfőn minden rendelést átadunk a postának, a futárszolgálatnak, valamint átviszünk a személyes átvételi pontra.

Valamennyi kedves vásárlónknak Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.

Várjuk vissza december 24-én 12 órától ismét.

Ügyfélszolgálat: +3618909816 +36304475140
ugyfelszolgalat@ujkonyvek.hu
Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Juhász Előd: Zeneközelben - Beszélgetés egy rádióműsor muzsikus vendégeivel
Juhász Előd: Zeneközelben - Beszélgetés egy rádióműsor muzsikus vendégeivel

"A cím - Zeneközelben. Beszélgetések egy rádióműsor muzsikus vendégeivel - a patinás Zene-közelben sorozatra utal. Hosszú előélete volt ennek: ma már szinte hihetetlen, de kisebb megszakításokkal 1977-től mintegy negyedszázadon át készítettük a Petőfi Rádióban, hétfő esténként, élőben!
Amikor, immár több mint két éve, a Katolikus Rádióba került át a Csiba Lajos barátommal közösen jegyzett sorozat, szabad kezet kaptunk, hogy a régi, jól bevált mozaikokból építjük-e fel az adásokat, vagy olyan vendégeket hívunk, akikkel a csaknem egyórás műsor pazarul kitölthető. Valahogy úgy alakult, hogy főleg ezekből a nagyobb ívű bensőséges pillanatképekből építkeztünk, hiszen oly jó érzés újra találkozni a "régi'" muzsikuskollégákkal, egykori visszatérő beszélgetőtársakkal. Meg természetesen újakkal is, nemegyszer élőmuzsikálással hitelesítve a prózában elhangzottakat" - indítja Juhász Előd, a neves zenetörténész-műsorvezető ezt a kötetét, és mi szívesen hallgatjuk beszélgetőtársait és őt, mert mindannyian szeretjük a ZENÉT.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés