Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei - Lúgosítás természetesen - A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre
Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei - Lúgosítás természetesen - A legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre

Az élő, azaz nyersételek fogyasztása -számos jótékony hatásának köszönhetően- hazánkban is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Az új táplálkozási irányzat úttörőjeként ismert Victoria Boutenko családjával együtt 1994 óta él nyers ételeken. A döbbenetes gyógyulásokról leírt tapasztalatai ezrek életét változtatták meg, s rávezették olvasóit az egészséghez vezető úr.
Ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre .A kötetben bemutatott, ínycsiklandó ételek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet és csokoládétortát is. A szerző részletes magyarázatok mellett színes fotókkal dokumentálja az ételkészítés egyes lépéseit. Sok esetben még további receptváltozatokkal is szolgál, ugyanakkor arra bíztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.
A receptleírások mellett Victoria nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem fontos táplálkozási tanácsokat is ad.

3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés