Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyvek


Dr. Borszéki Béla György: Ásványvizek, gyógyvizek
Dr. Borszéki Béla György: Ásványvizek, gyógyvizek

A népszerűbb hangvételű - szakkönyv 1979-ben jelent meg a Mezőgazdasági Kiadónál "Ásványvizek és gyógyvizek”"címmel Borszéki Béla szerkesztésében. Közel húsz esztendő elmúltával adta ki a MÉTE kiadó Dr. Borszéki Béla "Ásványvizek, gyógyvizek" című, a laikus közönség számára is jól érthető összefoglaló munkát.
Az 1998-ban 1500 példányban kiadott könyv néhány hónap alatt elfogyott és sajnos anyagiak híján nem volt lehetőség újbóli kiadására. A Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség 2015 tavaszán kérte tagvállalatait, hogy mivel már nem kapható semmilyen népszerűbb hangvételű szakkönyv, támogassa anyagilag a Szövetséget abban, hogy újra kiadásra kerüljön kibővített és átdolgozott formában az "Ásványvizek, gyógyvizek" című könyv.
A dr. Borszéki Béla György által írott könyvet a szerző átdolgozta és kibővítette két új fejezettel. Reméljük, hogy az átdolgozott és kibővített könyv meggyőzi az Olvasót arról, hogy a természetes eredetű ásványvíz összetétele, eredeti védettsége és jó íze biztosítja a szervezet biológiai vízigényének (szomjúság oltás) kielégítését és hogy a víz megbízható természetes és jogi védelemben részesül, mielőtt az eljut a fogyasztóhoz.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés