Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyvek


David Gordon Smith: Üzleti telefonbeszélgetés angol nyelven (CD-melléklettel) (MX-328)
David Gordon Smith: Üzleti telefonbeszélgetés angol nyelven (CD-melléklettel) (MX-328)

Az üzleti telefonhívásokat egyre inkább angol nyelven intézzük. Azonban a jó nyelvtudással rendelkezők számára is nehéz feladat egy angol nyelvű telefonhívás lebonyolítása.
Kiadványunk sokat segít ezen készség elsajátításában. Hat fejezetből áll, amelyekben autentikus szövegek segítik a hallás utáni szövegértés gyakorlását, ezenkívül bemutatják a hasznos udvariassági és kommunikációs stratégiákat. Különböző gyakorlatok sokasága ad lehetőséget az elsajátított ismeretek ellenőrzésére, új kifejezések megtanulására, illetve a nyelvtani szerkezetek gyakorlására. Szerepjátékok keretében lehet a megszerzett nyelvi ismereteket és készségeket kötetlenebb beszédszituációkban is alkalmazni.
A kötet végén található megoldókulccsal a válaszokat önállóan is ellenőrizhetjük, ezért a könyvet egyéni használatra is ajánljuk.
A függelék tartalmazza a leggyakoribb beszédfordulatokat és kifejezéseket, amelyekre egy telefonbeszélgetéskor szükség lehet. Szintén a függelékben található 96 mintabeszélgetés, amelyek bemutatják az összes üzleti szituációt, amellyel a napi munka során találkozhatunk.

2 880 Ft
Akció: 2 275 Ft
Kezdete: 2016.10.23
A készlet erejéig!

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írja be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés